Tradicija čaja pri Dallmayr

Doživetje nakupa s kančkom eksotike

Kot edina pražarna kave ima Dallmayr tudi več kot 100 let izkušenj s čajem. Že ob koncu 19. stoletja je hiša od ruskih trgovcev kupovala dragocene čajne liste. V začetku 30-ih let prejšnjega stoletja se je skoraj istočasno z oddelkom za kavo v matični hiši v Münchnu oblikoval tudi oddelek za čaj, ki se je obdržal vse do danes.


Odkrijte najljubšo vrsto

Poiščite svoj osebni najljubši čaj.

 

Ponudba

Razsuti, piramida ali čajna vrečka?

Kako si najraje pripravite svoj čaj?

 

Način priprave


Od vrhunskih mešanic iz ročno poslikanih vaz za čaj do praktičnih porcijskih vrečk

Prvih 22 vrst, ki jih je podjetje Dallmayr imelo v programu, so na voljo še danes v dragocenih vazah nymphenburške manufakture porcelana, tehtajo pa jih na starinskih tehtnicah s prečko. Na našem oddelku za čaj vam na gram natančno sestavimo vašo osebno priljubljeno mešanico.

Skupno ponudba čajev Dallmayr danes zajema 115 različnih vrst. Poleg klasičnih čajnih specialitet iz Indije, Šrilanke i Kitajske vam nudimo tudi številne res redke čaje. Beli čaj, polfermentirani oolongi, kitajski dimljen čaj, izbrani zeleni čaji in zeliščni zakladi iz Južne Tirolske bodo pospešili bitja src poznavalcev čaja. Širok izbor aromatiziranih črnih čajev, zelenih čajev, rooibos čajev in sadnih čajev bo zadovoljil vsako željo.

Izbirate lahko med finimi, razsutimi čaji, plemenitimi čajnimi piramidami in praktičnimi čajnimi kuvertami. Ponudbo zaokrožajo stilski dodatki od čajnih filtrov do krasnih čajnih servisov, ki vsakemu ljubitelju čajev nudijo ustrezno opremo za čajne urice polne užitka in sloga.

DOŽIVETJE ESPRESSO
NAPOTKI OD
PROFESIONALCA

ČAS ZA ČAJ
V PISARNI

Doživetje ob čaju
Tako pokušajo profesionalci

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.