Ananas/ingver

Južnoafriški rooibos čaj s svojo nežno sladkostjo je mehkega in prijetnega okusa. Je brez kofeina in zato idealen za gašenje žeje za mlade in manj mlade. Ta sveže-sadna različica je izboljšana z ananasom in koščki ingverja - koščki papaje temu čaju dajo eksotično noto, ingver pa rahlo poživljajoč učinek. Velik užitek tudi kot ledeni čaj: Poskusite ta čaj tudi kot osvežujoč napitek ledenega čaja.

Priprava

1 rahlo zvrhano čajno žličko na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo.

Čas mirovanja 5 minute

Namig
Za pripravo ledenega čaja priporočamo, da nalijete 1/2 l vročega, močnega čaja na 1/2 l lednih kock in napitek nato po želji sladkate.

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Zeleni rooibos čaj, koščki ingverja, kandirani koščki ananasa (ananas, sladkor), kandirani koščki papaje (papaja, sladkor), sončnični cvetovi, aroma


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.