Ananas/limona

Aromatizirani čaji poskrbijo za spremembo v skodelici. Ta izbrana indijska mešanica ima okus po sadnem čajnem koktajlu iz različnih vrst sadja s posebno aromo ananasa in limone. Ingver, kardamom in nastrgan kokos čaju dajo čudovit vonj. Idealen tudi kot ledeni čaj.

Priprava

Razsuti čaj

 

1 rahlo zvrhano čajno žličko na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo.

Čas mirovanja 3-5 minut

Čajna piramida

 

1 piramido na 250 - 300 ml, idealno za majhen vrček ali kozarec za čaj Dallmayr, prelijte s svežo vrelo vodo.

Čas mirovanja 3-5 minut

Namig
Za pripravo ledenega čaja priporočamo, da nalijete 1/2 l vročega, močnega čaja na 1/2 l lednih kock in napitek nato po želji sladkate.

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Razsuti čaj

 

Črni čaj, limonina trava, kandirani koščki ananasa (ananas, sladkor), koščki jabolka, lupine pomaranče, koščki ingverja, kardamom, nastrgan kokos, aroma, rdeči ribez, sončnični cvetovi

Čajna piramida

 

Črni čaj, koščki ingverja, lupine pomaranče, limonina trava, koščki jabolka, nastrgan kokos, kandirani koščki ananasa (ananas, sladkor), aroma, sončnični cvetovi, rdeči ribez, kardamom


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.