Grand Cru Nr. 111
Assam zlati vršički
TGFBOP

Provinca Assam na severovzhodu Indije je največje povezano pridelovalno območje čaja na svetu. Zelo izdatni čaji Assam se odlikujejo s svojim pikantno-sladnim okusom. Od junija naprej se pobirajo najboljši čaji Assam Second Flush.

Za naše vrhunske kakovosti se pobirajo samo novi poganjki in prva dva lista. Zato ta izbor vsebuje posebno veliko zlato-rumenih konic listov. Dragocen moški čaj z delikatno cvetlico in močno, temno skodelico.

Kakovost čaja v najbolj čisti obliki: Grand Cru pomeni "visoko rastlinje". Z našo ponudbo čajev Grand Cru vam nudimo izbor ekskluzivnih čajev, ki izvirajo iz čisto posebnega vrta - s tipičnim značajem te lege. Na voljo so v čisti, nemešani obliki kot čaji Grand Cru. Zato se lahko okus iz leta v leto razlikuje.

Priprava

1 ravno čajno žličko na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo. Čas mirovanja 3-4 minute

Naš namig

 

Uživajte čaj Assam na tradicionalni vzhodnofrizijski način s smetano in kandis sladkorjem.

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Črni čaj


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.