Grand Cru Nr. 113
First Flush Darjeeling
SFTGFOP1

Med poznavalci čajev štejejo čaji Darjeeling med najboljše na svetu. Najboljši med njimi rastejo na sončnih čajnih vrtovih v višinah do 2300 metrov na pobočjih Himalaje. Sredi marca se začne le teden dni trajajoče pobiranje čajev First Flush. Žlahtne rastline, ki jih tukaj pobirajo, se odlikujejo s posebno cvetlično aromo. Na svetovnem trgu so izredno cenjene. V ekskluzivno ponudbo čajev Dallmayr Grand Cru so sprejeti samo najboljši čaji sezone.

Kakovost čaja v najbolj čisti obliki: Grand Cru pomeni "visoko rastlinje". Z našo ponudbo čajev Grand Cru vam nudimo izbor ekskluzivnih čajev, ki izvirajo iz čisto posebnega vrta - s tipičnim značajem te lege. Na voljo so v čisti, nemešani obliki kot čaji Grand Cru. Zato se lahko okus iz leta v leto razlikuje.

Priprava

1 zvrhano čajno žličko na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo.

Čas mirovanja 4 minute

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Črni čaj


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.