Grand Cru Nr. 120
Highgrown
Tea of Ceylon

Letni časi na Cejlonu, današnji Šrilanki, so zaznamovani z monsumom. Med suhim monsumom, t. i. obdobjem hladnega vremena, se pobirajo najboljši cejlonski čaji, kot jih poznavalci čajev imenujejo še danes. Najboljši čaji rastejo v okrožju Uva na višinah do 1600 metrov. Odlikujejo se s svojim izredno aromatičnim, rahlo zeliščnim okusom. Posebno skrbno izbrane čajne specialitete za največje zahteve.

Okrožje Uva sodi med najboljša pridelovalna področja na Šrilanki. Tukaj rastejo močni, temperamentni in izredno aromatični cejlonski čaji.

Kakovost čaja v najbolj čisti obliki: Grand Cru pomeni "visoko rastlinje". Z našo ponudbo čajev Grand Cru vam nudimo izbor ekskluzivnih čajev, ki izvirajo iz čisto posebnega vrta - s tipičnim značajem te lege. Na voljo so v čisti, nemešani obliki kot čaji Grand Cru. Zato se lahko okus iz leta v leto razlikuje.

Priprava

1 ravno čajno žličko na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo.

Čas mirovanja 3 minute

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Črni čaj


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.