Grand Cru Nr. 121
Second Flush Darjeeling
SFTGFOP1

Darjeeling Second Flush so čaji, ki jih pobirajo zgodaj poleti. Čaji Second Flush so bolj močnega okusa in izrazite arome kot čaji First Flush, ki jih pobirajo spomladi. Sezona je zelo kratka in vrhunske kakovosti čaja se proizvede le nekaj zabojev - redkosti, ki so zelo iskane na svetovnem trgu. Izredno aromatični brsti čajnih lističev, ki jih je v njihovi vrsti mogoče primerjati z najboljšimi vini.

Kakovost čaja v najbolj čisti obliki: Grand Cru pomeni "visoko rastlinje". Z našo ponudbo čajev Grand Cru vam nudimo izbor ekskluzivnih čajev, ki izvirajo iz čisto posebnega vrta - s tipičnim značajem te lege. Na voljo so v čisti, nemešani obliki kot čaji Grand Cru. Zato se lahko okus iz leta v leto razlikuje.

Priprava

1 zvrhano čajno žličko na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo.

Čas mirovanja 4 minute

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Črni čaj


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.