Travniška zelišča

Izbrana kompozicija travniških zelišč vsebuje raznolikost južnotirolskih zeliščnih travnikov in je prijetno osvežujočega okusa. Sestavljena je iz citronske melise, malinovi listi, mete, brezovi listi, mešanih cvetov modrega glavinca in cvetov žametnice.

Sonce Južne Tirolske v skodelici

Na sončnih pobočjih doline Etschtal rastejo alpska zelišča za specialitete zeliščnih čajev Dallmayr. So skrbno ročno nabrana, pazljivo posušena in premešana. Listi in cvetovi se predelajo v celoti. Tako se v celoti ohranijo okus, sestavine in aroma. Južnotirolski zeliščni čaji se odlikujejo zaradi svoje izredno visoke kakovosti, zaradi česar je njihova količina vsako sezono zelo omejena. Naš strokovnjak za čaj Rudolf Krapf je izbrana alpska zelišča izbral tako, da je nastalo pet različnih mešanic z različnimi učinki od poživljajočega do pomirjajočega.

Priprava

1 zvrhano jedilno žlico na skodelico prelijte s svežo, vrelo vodo.

Čas mirovanja 5-8 minut

Naš namig: Če te zeliščne čaje pijete iz finih porcelanastih skodelic, bodo še bolje razvili svojo čudovito aromo.

Shranjevanje

Čaj je občutljiv naravni produkt. Zato ga hranite na hladnem, suhem in ne v bližini močno dišečih izdelkov. Posode za čaj, ki jih je mogoče dobro zapreti, so idealne za shranjevanje ali kot darilce za ljubitelje čajev.

Sestavine

Citronska melisa, malinovi listi, meta, brezovi listi, mešani cvetovi modrega glavinca, cvetovi žametnice


Kaj želite narediti sedaj?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.