Dallmayr Crema in Espresso d'Oro

Z žametno nežno kremo

Družino izdelkov okrog kave Dallmayr Crema d'Oro smo razvili posebej za celotne kavne avtomate. Najboljše višavske rastline se obdelujejo z veliko ljubezni, nakar jih naši mojstri praženja še dovršijo.

Značilnost vseh treh vrst je žametno nežna krema. Doživetje okusa za vsako priložnost ob vsakem času dneva. Ne glede na to, ali črno ali z mlečno peno. Na primer zjutraj: Café Crème. Opoldne: espresso. In zvečer: cappuccino.

Dallmayr Crema d'Oro

blaga in uravnovešena, idealna kot Caffè Crema ali Café Crème
1000 g cela zrna

Profil okusa

Vrsta100 % kava Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Dallmayr Crema d'Oro intensa

začinjena in intenzivna, idealna tudi kot cappuccino ali latte macchiato
1000 g cela zrna

Profil okusa

Vrsta100 % kava Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Dallmayr Espresso d'Oro

močna in prijetno grenka, tipično italijanska, idealna tudi kot espresso macchiato
1000 g cela zrna

Profil okusa

VrstaCoffea Arabica in Coffea Canephora
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Kako pride krema na kavo? Kliknite tukaj in se potopite v svet kave Dallmayr Crema d'Oro.

Priprava

Zrna kav Dallmayr Crema d'Oro in Espresso d'Oro so idealna za pripravo v celotnih avtomatih. Vsaka skodelica kave se samodejno okrona z nežno kremo.

Da bi dosegli rezultat, optimalen za vas, lahko pri celotnih avtomatih preizkusite različne nastavitve. (Ni vedno kriva kava, če ni dobra.) Načeloma se ravnajte po navodilih proizvajalca in nato preizkusite različne nastavitve glede stopnje mletja, temperature, jakosti kave in količine vode. Kaj kmalu boste razvili občutek, kako vam kava najbolj ustreza.

Ljubiteljem espressa priporočamo tudi Dallmayr Espresso Monaco ter naša premium espressa Yellow Bourbon in Java Terang iz serije GRAND CRU CAFÉ.


Kavne specialitete Dallmayr – užitek v vsaki obliki

za aparate na blazinice
za kafetiero

CREMA
D'ORO

TV SPOT

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.