Kolofon / splošni pogoji poslovanja

Alois Dallmayr KG

Dienerstr. 14-15
D-80331 München

Telefon, centrala: 089/ 2135 - 0

Telefon službe za stranke: 089 / 2135 - 130

E-poštni naslov: infohide this text@hide this textdallmayr.de

Družabniki z osebno odgovornostjo: Wolfgang Wille, Florian Randlkofer, Dallmayr Verwaltungs GmbH

Trgovski register: Občinsko sodišče München HRA 15420

Sedež družbe: München

ID za DDV: DE129721461

Opomba o jamstvu:

Kljub skrbnemu vsebinskemu pregledu ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebine zunanjih povezav. Za vsebino strani, do katerih vodijo povezave, odgovarjajo izključno njihovi upravitelji.

Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev za spletno analizo družbe Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja t. i. »piškotke«, t. j. besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije o vaši uporabi te spletne strani, ki jih ustvarijo piškotki, se pošljejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo. V primeru aktivacije anonimnega IP-naslova na tej spletni strani, bo Google v državah članicah EU ali v drugih državah pogodbenicah sporazuma o evropskem gospodarskega prostoru vaš IP-naslov najprej skrajšal. Le v izrednih primerih se na strežnik družbe Google v ZDA prenese celoten IP-naslov in se tam shrani. Po naročilu upravitelja te spletne strani bo Google te informacije uporabil za analizo vaše uporabe spletne strani, za sestavo poročila o dejavnostih spletne strani in za izvajanje nadaljnjih storitev za upravitelja spletne strani, povezanih z uporabo spletne strani in interneta. IP-naslov, ki ga v sklopu Google Analytics pošlje vaš brskalnik, se ne uporablja skupaj z drugimi podatki družbe Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika, vendar vas želimo na tem mestu opomniti, da v tem primeru morda ne bo mogoče uporabljati vseh funkcij te spletne strani v popolnem obsegu. Poleg tega lahko preprečite zajemanje podatkov, ki jih ustvarijo piškotki in se nanašajo na vašo uporabo spletne strani (vklj. z IP-naslovom), na strežnik družbe Google ter obdelavo teh podatkov pri družbi Google, tako da na naslednji povezavi (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) prenesete in namestite razpoložljivi vtičnik brskalnika.

Podrobnejše informacije o tem najdete na tools.google.com/dlpage/gaoptout oz. na www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (splošne informacije o storitvi Google Analytics in varstvu podatkov). Nadaljnje vas opozarjamo, da je bil na tej spletni strani Google Analytics razširjen za kodo „gat._anonymizeIp();“, kar omogoča anonimno zajemanje IP-naslovo (t. i. IP-maskiranje).
(Vir: www.datenschutzbeauftragter-info.de)