Veliko vej
pod eno krono

Alois Dallmayr ali na kratko Dallmayr je velika delikatesna trgovina v osrčju Münchna z več kot 300-letno tradicijo in eno najbolj znanih nemških blagovnih znamk kave. Pod to streho danes poslujejo številna različna podjetja. Beri naprej

Tradicionalno podjetje je še danes v družinski lasti in se deli na poslovna področja Delikatesa in gastronomija, Party & Cateing, Kava in čaj ter Vendig & Office. „Dallmayr“ v Münchnu je ustanova mesta in letno pritegne okrog tri milijone domačinov in turistov iz vsega sveta.

Georg Randlkofer vodi poslovni veji Delikatesa in gastronomija ter Party & Catering; Wolfgang Wille pa poslovni veji Kava in Čaj ter Vending & Office. Oba sta družabnika, ki jamčita z osebnim premoženjem, krovne družbe Alois Dallmayer.

V podjetju je zaposlenih pribl. 2.500 ljudi po vsem svetu, od tega jih je približno 1700 v Nemčiji. Dallmayr proizvaja na petih lokacijah v Nemčiji, letno pa proizvedejo približno 46.000 ton pražene kave: München, Berlin, Braunschweig, Bremen in Dortmund. Poslovna veja Vending & Office je dejavna v 14 evropskih državah ter v Združenih arabskih emiratih. V trgovinah izven matične hiše Dallmayr prek dveh specializiranih hčerinskih podjetij oskrbuje višjerazredna gastronomska podjetja: Azul Kaffee v Bremnu in Heimbs Kaffee v Braunschweigu.


Pojdite na popotovanje skozi čas z Dallmayr vse do leta 1700

Zgodovina na časovnem traku

Sprehodite se po naši delikatesni
hiši v Münchnu

Matična hiša v Münchnu

Odkrijte majhne razlike ljubezni do podrobnosti

Filozofija o kakovosti

Stopite v stik z našimi osebami za stike z javnostjo

Tisk in novice

Prijavite se za delovno mesto in se pridržute naši ekipi

Prijava za delovno mesto