Od najboljših najboljše

Imenskega seznama delikatesnih prodajalna po svetu si ni mogoče predstavljati brez imena Dallmayr. Izbrana kultura hrane in pijače v naši hiši tradicij ni le uprizorjena, ampak se tudi živi. Kakovost in prvovrstna postrežba sta za nas poklicanost in strast. Vsak dan.

Pomembna razlika

V času, v katerem je raznolikost izdelkov vedno večja, je edinstvenost še toliko bolj pomembna. Kakovost kot značilnost za razlikovanje je dober začetek. Pri podjetju Dallmayr je že od nekdaj v ospredju tudi strast za posebno doživetje okusov, združena z ljubeznijo. Zaradi vsega tega je blagovna znamka Dallmayr nekaj dragocenega.

Vrhunski kakovosti na sledi

Naši nabavniki si stalno prizadevajo poiskati najboljše od najboljših. Obiskujejo strokovne sejme, raziščejo skrivne namige in so na sledi novim, nenavadnim izdelkom.

Medtem ko naši nabavniki za vino stalno iščejo odlične vinogradnike, druge želja, da bi izsledili redke kakovosti, zanese na območje ostrig v Bretagni ali v čajne vrtove Darjeelinga, naše strokovnjake za kavo pa v višavja Papue Nove Gvineje.

Živahna tradicija

Kava v matični hiši v Münchnu se še danes ponuja iz dragocenih porcelanastih vaz nymphenburške manufakture in tehta na starinskih tehtnicah s prečko. Enako je v sosednjem oddelku s čajem. Vsak oddelek ima svoj lasten šarm in pripoveduje čisto svojo lastno zgodbo.

Naši strokovnjaki svoje izkušnje posredujejo iz generacije v generacijo: svoj nos za prepoznavanje kakovosti, odkriti in ohraniti posebno, zaradi česar so izdelki Dallmayr to, kar so. Pri kavi sem sodita še sposobnost, sestaviti različne smeri okusov vrst Dallmayr, ter umetnost praženja, zaradi katere je kava Dallmayr vrhunski užitek.

Optimalna aroma

Naš prvi strokovnjak za kavo in solastnik hiše Dallmayr, Konrad Werner Wille, je že prek približno 80 leti stal za napravo za praženje kave in eksperimentiral tako dolgo, dokler s svojim rezultatom ni bil povsem zadovoljen.

Ta "duh" kavo Dallmayr zaznamuje še danes: naši mojstri praženja se ne zadovoljijo s čemer koli - v vsakem zrnu znajo razviti optimalno aromo.

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.