Čudoviti svet raznolikosti

Stene so okrašene z jelenovim rogovjem, ki prevzame vsakogar, in povsod se predstavljajo privlačne, raznolike kulinarične dobrote. Na primer: Več kot 70 kuharjev v hiši pripravlja stalno sveže dobrote hladnega in toplega bifeja. Praline z nežnim polnilom in ročno izdelane čokolade izhajajo iz lastne proizvodnje. Poznavalci vin lahko tukaj najdejo pravi Eldorado žlahtne kapljice. Prijatelji čajev pa se veselijo vsako spomlad, ko prispe prva bratev čajev Darjeeling.

Vodnjak z raki
Ideje za darila

Aroma posebnega

Zaposleni v hiši se ne spoznajo samo na posebno ponudbo hrane in drugih dobrot, ampak tudi na uprizoritev čutov. Na oddelku za darila so čudoviti izdelki iz stekla, porcelana ali srebra na okusen način zapakirani posebej ali v kombinaciji z dobrotami iz delikatese in so vam na voljo kot ideje za darila.

Ideje za darila brez konca

V središču je slavni, s putami oblikovani vodnjak Dallmayr. Generacije prebivalcev Münchna so že kot otroci opazovali žive rake v vodi, kot to počnejo še danes. Namen vsakega prostora, vsakega oddelka je mogoče prepoznati po vonju. Predvsem to velja za slavni oddelek s kavo z njegovimi dragocenimi porcelanastimi vazami iz nymphenburške manufakture porcelana.

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.