Najboljše od najboljšega

Odmor za kavo v pisarni je majhen trenutek užitka. Nato boste imeli še več energije za delo. Uživati pa je mogoče samo, če je zares okusno. Zato je kakovost kave pri nas na prvem mestu.

Uporabljamo izključno najboljše višavske rastline iz najboljših pridelovalnih področij sveta. Naši strokovnjaki surovo kavo izbirajo z velikim občutkom in veliko izkušnjami. Nato se zrna skrbno obdelajo posebej za profesionalno uporabo v kavnih avtomatih in dovršijo z umetnostjo praženja podjetja Dallmayr.

Naše specialitete so vrste za espresso in Café Crème v celih zrnih, ki navdušujejo z žametno nežno kremo. Tudi naše mlete pražene kave ali topne vrste s svojo odlično kakovostjo ne pustijo nobenih želja neizpolnjenih.

Bio za pisarno

Kdor se pri temi kava želi zavestno odločiti za ekološke vidike, lahko zahvaljujoč Dallmayr Via Verde to sedaj počne tudi v pisarni. Tako sspresso kot tudi Café Crème izhajata iz biološke pridelave in se odlikujeta s pečatom Fairtrade.


Pražena kava

Mleta pražena kava

Biokava

Via Verde

Dallmayr capsa

za vaš aparat Nespresso®*
na dallmayr capsa

Topne specialitete

 


Stopite v stik

s svojim svetovalcem za Dallmayr Vending & Office

Na kontaktni obrazec

 

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.