Popolnost na enem mestu

Z domiselnostjo, daljnovidnostjo in kakovostjo se je leta 1900 Dallmayr v Münchu uveljavil kot dvorni dobavitelj. Od takrat naprej šteje družinsko podjetje med najbolj znane delikatesne hiše v Evropi. V enakem duhu se je Dallmayr Vending & Office od 60-tih let prejšnjega stoletja razvil v vodilnega ponudnika v Nemčiji - s poslovalnicami v Avstriji, Franciji, Švici, vzhodnoevropskih državah in v arabskem prostoru.

Samodejno dobro že od samega začetka

Vse se je začelo, ko je ena stranka pred približno 50-imi leti za oskrbo svojih zaposlenih iz ZDA uvozila avtomate za vroče napitke. Ko se je izkazalo, da običajni izdelki niso bili primerni za to vrsto oskrbe s kavo, je podjetje Dallmayr prepoznalo potencial za inovativno poslovno idejo: s pionirskim duhom smo razvili polnilne izdelke za avtomate in dolgoročno prevzeli svetovanje, polnjenje in vzdrževanje naprav. Tako je nastal Dallmayr Vending & Office.

Dandanes vedno več podjetij stavi na profesionalno, hitro oskrbo s kavo. Ne glede na to, ali gre za majhno pisarno ali koncern - z Dallmayr Vending & Office boste vedno dobro preskrbljeni. Naše izkušnje segajo od zrna, praženja in vse do celovitega servisa avtomatov.

Stopite v stik

s svojim svetovalcem za Dallmayr Vending & Office

Na kontaktni obrazec

 

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.