Dallmayr Crema in Espresso d'Oro

Kremnost naredi
glavno razliko

21 – 22 – 23 – 24 … cele štiri sekunde mora krema na espressu zdržati žličko sladkorja, preden se lahko ta počasi potopi v skodelico. Preizkusite! Zrna za naše tri kavne specialitete: Dallmayr Crema d’Oro, Crema d’Oro intensa in Espresso d’Oro so izbrane posebej za odličen kremast užitek in so skrbno dlje časa pražene.

Raznolikost okusov v spremembi

Kdor ob imenu Dallmayr vedno pomisli samo na prodomo, pozna samo eno našo stran. Umetnost naših pražilcev kave se kaže v prilagajanju surove kave željam naših strank. Iz enega in istega prvotnega izdelka ustvariti raznolikost okusov, ki navduši vse - to je tisto, kar nas fascinira pri kavi.

Novi svetovi kave. Široko obzorje kave.

Včasih je bilo pravilo enostavno: čim bolj severno se je nahajala evropska država, tem svetlejša so bila prednostna kavna zrna. Tudi v Italiji so na spodnjem jugu imeli espresso zrna raje bolj črna kot npr. južni Tirolci. Danes so se kavni običaji spremenili. Naklonjenosti med seboj ni več mogoče ločiti in svetovi kav so med seboj pomešani. Kdor na primer zjutraj rad uživa ob praženi kavi iz ročke, si lahko popoldne izbere Café Crème in zvečer espresso.

Z vsako spremembo tudi mi razširimo naša obzorja kav in postavljamo trende. V družini izdelkov Dallmayr Crema d’Oro sta združena tipično visoka kakovost naših pražarn ter "okus juga". Posebna mešanica, ki jo obožujejo ljubitelji s kavnimi avtomati.

Napotki našega kavnega mojstra

Pri pripravi v celotnih ali polavtomatih se mora po 3 do 5 sekundah Café Crème oz. espresso začeti točiti v enakomernem, penastem curku. Če proti koncu postane voden, umaknite skodelico, ker iztekajo pretežno le še grenke snovi.


Kaj želite narediti sedaj?

kupi v spletni trgovini
na profil okusa

KUPI V SPLETNI TRGOVINI

TAKO DOBRO ZVENI
KAVA

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.