ČISTI OBČUTEK
ZA KAVO

Dallmayr French Press Selection

Čisti aromi
na sledi

Fine note lešnika in mandljev s sadnim pridihom zrelih jabolk boskop ter lupine pomaranče laskajo vašemu okusu. Rahlo čokoladna sladkoba se postopno kristalizira. Te in podobne opise, ki zvenijo kot ocena sommelierja, so v resnici povzeli strokovnjaki za kavo.

V enem samem zrnu se skriva na tisoče različnih arom. Do sedaj še nikomur ni uspelo, da bi jih izsledil vse. Da bi lahko različne odtenke čutno zaznali tudi kot "normalen" ljubitelj kave, vam priporočamo pripravo v lončku za pripravo kave, ki ji pravimo tudi kafetiera. Z neposredno povezavo kave in vode se lahko dragocene arome enostavno sprostijo in v celoti razvijejo.

Kavni užitek v svoji najlepši obliki

Naše klasične kave za praženje so grobo mlete idealne za pripravo v lončku za pripravo kave - in ena je še posebej idealna za to: Dallmayr French Press Selection. V sodelovanju z dansko dizajnersko blagovno znamko BODUM®, ki nudi vse v zvezi s kavo in čajem, smo to vrsto razvili posebej za kafetiero Chambord. Kava je že grobo mleta, zato morate v vrček le še naliti vodo.

Nov čas razcveta kulture kavarn

Nekoč je bila klasična kavarna za številne svoje goste drugi dom. Skodelica za skodelico je bila postrežena z veliko časa, miru in s slogom. Ta tradicija je ponovno oživela z Dallmayr French Press Selection in BODUM®. Skupaj proslavljamo kulturo kavarn na sodoben način in vam nudimo posebno izkušnjo okusa za doma.

Značilnost kave Dallmayr French Press Selection je njena začinjena nota. S pripravo v lončku za pripravo kave boste lahko to aromo tudi zasledili.

Napotek našega kavnega mojstra

Če kave ne spijete takoj, je najbolje, da jo nalijete v vrč z vročo vodo. Kajti če kava predolgo ostane v lončku za pripravo kave na prašku, postane grenka.


Kaj želite narediti sedaj?

na profil okusa
kupi v spletni trgovini

KUPI V SPLETNI TRGOVINI

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.