Dallmayr Gold

Dobro. Praktično.
S polno aromo.

Včasih enostavno mora biti zlato: Kdor svojo kavo rad pripravi hitro in enostavno, vendar daje velik pomen polnemu aromatičnemu okusu, uporabi Dallmayr Gold. Ta elegantno skomponirana instant kava je zelo izdatna in se v samo nekaj sekundah raztopi v vroči vodi. Idealna za potovanja, na poti ali ko ni veliko časa. Intenziven okus kave Dallmayr Gold je rezultat močnega praženja in obdelave klasičnih kavnih vrst na način, da se aroma ohrani.

Priljubljena že več generacij: Dallmayr prodomo je vrhunska mešanica iz najboljših višavskih rastlin Arabice. Vrste, ki še posebej zaznamujejo aromo, izvirajo iz Etiopije, pradomovine kave.

Profil okusa

Vrsta100 % Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Priprava

Preizkusite sami, katera intenzivnost kave vam je najboljša. Naše priporočilo za odmerjanje sta 1 do 2 čajni žlički kave Dallmayr Gold na skodelico. Enostavno prelijte z vročo, ne več vrelo vodo, premešajte, končano. Po želji dodajte mleko in sladkor.Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.