Kavne redkosti Dallmayr

Vrhunska kakovost v
znaku kavnega zrna

Kavne redkosti Dallmayr vas vabijo na potovanje užitkov skozi tri države: S kavo GRANVERDE boste doživeli čudež Latinske Amerike, s kavo KILIMANJARO čarobnost Afrike in s kavo NEIVA boste odkrili zaklad Kolumbije.

Te sortno čiste izvorne kave "v znaku kavnega zrna" so skrbno izbrane, pripravljene in dovršene z umetnostjo praženja pri Dallamyr, tako da lahko vsaka kavna redkost popolno razvije svoje specifične arome. Odtenki okusov pri tem segajo od nežno lešnikovega do finih not citrusov.

Dallmayr Granverde

Vrhunska mešanica iz Latinske Amerike z nežno lešnikovim okusom in mehkim pookusom z bio pečatom.

250 g mleta

Profil okusa

Vrsta100 % kava Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Dallmayr Kilimanjaro

Sortno čista izvorna kava iz Tanzanije s čudovito uravnovešeno aromo in rahlo cvetlično noto.

250 g mleta

Profil okusa

Vrsta100 % kava Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Dallmayr Neiva

Plemenita višavska kava Arabica s pikantno svežo aromo in rahlo noto citrusov

250 g mleta

Profil okusa

Vrsta100 % kava Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Priprava

Kavne redkosti Dallmayr so odlične za klasično pripravo filter kave v kavnem aparatu s filtri ali z ročnimi filtri. Če se odločite za kavne redkosti Dallmayr v celih zrnih, bodite pozorni na drobno mletje.

Na skodelico priporočamo 6-8 g mlete kave, kuhajte pa jo najdlje 8 minut. Na voljo so praktične merilne žlice, ki zajamejo pribl. 7 k kave in vam tako poenostavijo odmerjanje.

Pri ročnem filtriranju mora biti voda segreta na pribl. 92 °C do 95 °C, torej ne sme biti več vrela, ker sicer stopijo v ospredje grenke snovi. Kava je najboljša, če je sveže pripravljena. Če vam je ostane večja količina, kot je trenutno potrebujete, jo prelijte v termosko.


Kavne redkosti Dallmayr – užitek v vsaki obliki

za celotne avtomate
za lončke za pripravo kave

Kakovost kave
iz trajnostne pridelave

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.