Dallmayr prodomo naturmild

Neprimerljivo nežnega
okusa

Imate pri izboru kave rajši bolj blage vrste? Potem bo kava Dallmayr prodomo naturmild poskrbela za izjemno doživetje okusa. Ta natančno usklajena mešanica posebnih višavskih kav Arabica že po naravi ni zelo kisla in ima poln okus kave.

Da bi izkušnjo blagega okusa kave lahko harmonično zaokrožili, se zrna izredno pazljivo pražijo. Tako se lahko nežna aroma kave v skodelici idealno razvije.

Profil okusa

Vrsta100 % Arabica
Praženje
Okus
Kislost
Aroma

Priprava

Kava Dallmayr prodomo naturmild je odlična za klasično pripravo filter kave v kavnem aparatu s filtri ali z ročnimi filtri.

Na skodelico priporočamo 6-8 g mlete kave, kuhajte pa jo najdlje 8 minut. Na voljo so praktične merilne žlice, ki zajamejo pribl. 7 k kave in vam tako poenostavijo odmerjanje.

Pri ročnem filtriranju mora biti voda segreta na pribl. 92 °C do 95 °C, torej ne sme biti več vrela, ker sicer stopijo v ospredje grenke snovi. Kava je najboljša, če je sveže pripravljena. Če vam je ostane večja količina, kot je trenutno potrebujete, jo prelijte v termosko.

Več napotkov za pripravoOur website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.