PRITISNI ME!

Bodum French Press

Čista aroma.
Čisti okus.

Način francoskega stiskanja z vrčkom za pripravo kave je ravno pravi za vse, ki želijo aromo svoje kave še bolj izslediti. Užitek se začne že pri pripravi: vidite, občutite, vonjate kavo, preden jo počasi stiskate, da kaplja v lonček za pripravo kave. Med tem stalno ročno dolivate vodo, ki se v trenutku, ko se elementa dotakneta, spremeni v čudovito kavo. Razvije se čista aroma.

Po približno štirih minutah mirovanja previdno s sitastim žigom previdno potisnete grobo zmleto kavo navzdol. In gotov je čisti užitek. Nič čudnega, da številni strokovnjaki postopek francoskega stiskanja (French Press) priporočajo kot najboljši način za pripravo kave.

Tukaj vam nudimo pregled celotne raznolikosti okusov kave Dallmayr za French Press. Če se želite potopiti še globlje v svet užitkov, enostavno kliknite na zadevno embalažo. V spletni trgovini lahko neposredno naroči vse vrste.


Dallmayr prodomo

vsestransko znana, s polno aromo in začinjena
Prodomo za lončke za pripravo kave

Dallmayr Ethiopia

začinjena, polna in žlahtna, z vonjem zelišč
Ethiopia za lončke za pripravo kave

French Press Selection

harmonična in aromatična, z nežno cvetlično noto
Selection za lončke za pripravo kave

Kavne redkosti

iz trajnostne pridelave
Kupi v spletni trgovini

Grand Cru Café

naša premium linija iz posebnih leg


JANE GOODALL
V ŽIVO PRI DALLMAYR

Kavne redkosti
Trajnostno dobre

Kakovost kave
iz trajnostne pridelave

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.