Kavno zrno

Pogled za kavnim zrnom

O komaj katerem koli drugem naravnem izdelku obstaja toliko legend in anekdot kot o kavi. O komaj katerem koli drugem napitku je bilo napisanega toliko; 19000 znanstvenih raziskav so le nekatere med njimi. Na tej strani vam odpiramo vrata do "pustolovščine s kavo" in številnih zanimivih tem, ki segajo daleč prek naše ponudbe. Več o tem si lahko preberete na naši mednarodni strani.

Garancija kakovosti

Hiša Dallmayr v Münchnu je že 300 let poznana po svojih specialitetah. Že leta 1900 je Dallmayr sodil med vodilne delikatesne hiše v Evropi in je bil med drugim dvorski dobavitelj bavarske kraljeve hiše in nemškega cesarskega dvora v Berlinu. Tudi danes je naš cilj, vedno in povsod ponuditi vrhunsko kakovost. Ne glede na to, ali gre za čas, kavo ali naše delikatese.

Trajnost

Kot družinsko podjetje se ne čutimo dolžne samo našim zaposlenim, temveč tudi našim pridelovalcem kave in njihovemu okolju. Konkretno smo dejavni v Etiopiji in Tanzaniji. Sodelovanji z organizacijo Almaz in Karlheinz Böhma ter inštitutom Jane Goodall sta za nas srčni zadevi. Izdelki s pečatom UTZ Certified, Bio in Fairtrade zaokrožujejo našo ponudbo.

Zbirka znanja o kavi

Ali ste vedeli, da nepražena kavna zrna, posušena jedra kavnih češenj, za človeka niso užitna? Le rahlo dišijo po senu. Šele praženje sproži kemično reakcijo, pri kateri se iz zrna izvabi do 1000 različnih arom. Zbirka znanja o kavi Dellmayr je na sledi skrivnostim kavnega zrna. Sledite nam...

Predstavnostna knjižnica

Generacije v Nemčiji poznajo naš TV-oglas z edinstveno melodijo Dallmayr, ki človeku pripelje vonj po sveže praženi kavi v dom. Prisluhnite in si oglejte trenutne in zgodovinske TV-oglase Dallmayr. V predstavnostni knjižnici boste našli tudi lounge glasbo za uživanje in sproščanje ob kavi.


Več o teh temah lahko izveste na naši mednarodni strani:

Garancija kakovosti

Najboljše od najboljšega

Garancija kakovosti

Trajnost

Živeti vrednote. Trajnostno trgovati.

Trajnost

Zbirka znanja o kavi

Dobro vedeti

Zbirka znanja o kavi


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.