Veliko vej
pod eno krono

Alois Dallmayr ali na kratko Dallmayr je velika delikatesna trgovina v osrčju Münchna z več kot 300-letno tradicijo in eno najbolj znanih nemških blagovnih znamk kave. Pod to streho danes poslujejo številna različna podjetja. Beri naprej

Tradicionalno podjetje je še danes v družinski lasti in se deli na poslovna področja Delikatesa in gastronomija, Party & Cateing, Kava in čaj ter Vendig & Office. „Dallmayr“ v Münchnu je ustanova mesta in letno pritegne okrog tri milijone domačinov in turistov iz vsega sveta.

Georg Randlkofer vodi poslovni veji Delikatesa in gastronomija ter Party & Catering; Wolfgang Wille pa poslovni veji Kava in Čaj ter Vending & Office. Oba sta družabnika, ki jamčita z osebnim premoženjem, krovne družbe Alois Dallmayer.

V podjetju je zaposlenih pribl. 2.500 ljudi po vsem svetu, od tega jih je približno 1700 v Nemčiji. Dallmayr proizvaja na petih lokacijah v Nemčiji, letno pa proizvedejo približno 46.000 ton pražene kave: München, Berlin, Braunschweig, Bremen in Dortmund. Poslovna veja Vending & Office je dejavna v 14 evropskih državah ter v Združenih arabskih emiratih. V trgovinah izven matične hiše Dallmayr prek dveh specializiranih hčerinskih podjetij oskrbuje višjerazredna gastronomska podjetja: Azul Kaffee v Bremnu in Heimbs Kaffee v Braunschweigu.


Pojdite na popotovanje skozi čas z Dallmayr vse do leta 1700

Zgodovina na časovnem traku

Sprehodite se po naši delikatesni
hiši v Münchnu

Matična hiša v Münchnu

Odkrijte majhne razlike ljubezni do podrobnosti

Filozofija o kakovosti

Stopite v stik z našimi osebami za stike z javnostjo

Tisk in novice

Prijavite se za delovno mesto in se pridržute naši ekipi

Prijava za delovno mesto


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.